• slidebg1

ЗА НАС

 

Спирайки се на продуктите с марка „Черноморски Фураж”, Вие избирате партньор от една страна с голям опит в изхранването на стопански животни, а от друга – с огромно желание да помага на Вас и Вашия животновъден бизнес да постигнете устойчив успех. Научният подход, който използваме в нашата работа, както и способността ни да избираме най-добрите съставки, премикси и добавки, ще Ви гарантират здрави и продуктивни животни с перфектни добиви на месо, мляко и яйца.

Осъзнавайки променливите, специфични нужди на нашите клиенти, „Черноморски Фураж” е специализиран производител на комбинирани фуражи, който е в състояние да доставя качествена храна за всички видове стопански животни под всякаква форма, необходима на фермерите животновъди. С национално покритие и производство на всички видове комбинирани фуражи, „Черноморски Фураж” помага на тези, които са избрали трудоемкия път на животновъда, да изградят в дългосрочен план един доходоносен бизнес с устойчиво развитие.

Името „Черноморски Фураж” се е утвърдило като критерии за качество, отлични резултати и задоволени клиенти. През 2008 година приключи пълното реновиране на нашите два завода в Млекарево и Сунгурларе. И двете предприятия са оборудвани със съвременни технологии , отговарящи на европейските стандарти за производство и гранулиране на комбинирани фуражи. Технологичният процес е напълно автоматизиран и се осъществява 100% проследяемост на всички съставки в процеса на производство. Разполагаме с високо технологична лаборатория за контрол на качеството, в която работят висококвалифицирани специалисти, които следят всички показатели на продуктите, гарантирайки тяхната безопасност и високо качество.

Ние сме бързо развиваща се компания, която се стреми постоянно да поддържа и внедрява най-съвременните технологии в производството на комбинирани фуражи. Името „Черноморски Фураж” е еквивалент на качество и резултати, които множеството ни доволни клиенти потвърждават всеки ден, като поверяват в нашите ръце грижата за изхранването на своите животни. Изградили сме традиции и коректност във взаимоотношенията с нашите партньори.

Във всяко едно предприятие има внедрена HACCP система, която да гарантира високо качество на продукцията, която произвеждаме. Целта на системата е да не допуска замърсяване и заразяване на комбинираните фуражи. За производителите на храни HACCP има най-сериозни изисквания с постоянен контрол на местата и процедурите, където има предпоставка за допускане на опасности. Именно поради тази причина ние можем да сме сигурни, че предлагаме най-доброто на нашите клиенти при спазени всички изисквания за безопасност.

Географското разположение на заводите и търговските ни представителства предлага на нашите клиенти логистично предимство във всяка една точка в страната. Стремим се да работим в тясно сътрудничество със световноизвестни и признати лидери в производството на хранителни добавки. Екипа на „Черноморски Фураж” е на линия 24 часа в денонощието и ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси. Ние искаме да работим заедно с Вас за да постигнете по-добри резултати.

Нашата мисия е да сме най-ефикасният, както и най-гъвкавият производител на комбинирани фуражи от предприятието до дистрибуцията, продажбите и управлението, за да имаме възможност да доставяме конкуренти оферти на продукти с перфектно качество за нашите клиенти.